2005/09/21

L'escombreta del vàter... on la poso?

De nou el tradicional afany de superació taxonenc colpeja amb contundència la comunitat científica. De la mà del ciutadà taxonés, aquest Gran Reciclador, la resta del món podrà gaudir en breu d'un quart contenidor d'escombraries que ve a completar les mancances dels tres anteriors. La cosa quedarà així:

1.- Contenidor verd: Vidre.
2.- Contenidor groc: Plàstic.
3.- Contenidor blau: Paper.
i, per fi (atenció Història!):
4.- Contenidor transparent: Articles per a la llar.

S’acabat l'emmagatzemar en el traster la tassa del vàter, la barra de la cortina de la dutxa amb les seves 16 anelles o la catifa pseudo-persa que tant ens va agradar quan la vam comprar a IKEA. Vinga veí, aquí ho tens, a reciclar!
El contenidor transparent, juntament amb el semàfor Ever-green i l'asfalt mega-hyper-sonor, passarà a formar part de les aportacions científiques que La Taxonera brinda de forma desinteressada a la Humanitat per al seu ús i gaudi.
Ho sentim Sarrià, se'ns ha ocorregut abans a nosaltres.


1 Comments:

Blogger Andrómedo said...

Do Jeremías, de vegades em costa creure que en el lloc on Vè. viu tot sigui tan fabulós i innovador. Per què mai ens parla de les coses dolentes del seu barri? Perquè anem, alguna cosa dolenta tindrà, dic jo, no? No serà Vè. una miqueta chauvinista (amb perdó)?

Salutacions cordials des del seu sector amic.

8:15 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home



No és segur del tot però es diu que Joseph Ratzinger va néixer en La Taxonera .