2005/12/28

Llums de Nadal

No vull deixar passar l'oportunitat de mostrar aquí l'ambient nadalenc que es respira aquestes dates a La Taxonera . Una molt cuidada il·luminació especial fa que l'esperit del Nadal es propagui per tots els carrers del barri, entrant amb força en els nostres cors. Vegeu a la imatge el carrer Sant Rosalía, una de les principals artèries del barri, preparada per a rebre la pau i l'amor que tant es prodiguen aquests dies.

¿Qué, heu flipat, oi? ¿teniu aixó a Illes Caimán? ¿a què no? Aquests centelleigs que enlluernen el... ¿què? ¿com què no es veu res? collons!... a veure, que amplio una mica:

¡Quína preciositat! ¡quín efecte! ¡quín...! ¿què? ¿encara no ho veieu? em sembla a mi que esteu una mica gilipolles. A veure ara:


¿Ara si? ¡No, collons!, aixó de l'esquerra és el tendal d'un supermercat que duen uns pakistanesos. Más enrere, gairebé al fons, pel carrer que fa baixada.

Aquí, ho veieu ja? Si, això groguet a cada costat del carrer. Espereu, ampli més:


Què us sembla? Amb quina magnificencia il·luminen el carrer aquests... bé, aquesta espècie de... com si fossin dues... cony! que ha de ser això?


Espelmetes, això. Dues espelmetes.


No és segur del tot però es diu que Joseph Ratzinger va néixer en La Taxonera .